Olen syonyt ihan liikaa. En tieda, miksen saa enaa itseani lietsottua siihen syomattomyystilaan. Masentavaa. Lueskelin vanhoja teksteja viime vuodelta (ok, niita ei toki paljoa ollut. Mutta kuitenkin.) ja silloin parjasin paljon paremmin syomisen kanssa. Jos olisin jaksanut pitaa edes vahankaan samaa linjaa, olisin nyt varmasti tavoitteessa.

Sekin on niin masentavaa mita kirjoitin viimeksi. Etta ylimmillaan paino on jo normaalipainossa ja alimmillaan juuri ja juuri alipainoinen. Nekin rajat heittelee tosin lahteen mukaan – jostain lukee, etta normaali painoindeksi on 20 – 25. Mutta jossain normaalipaino alkaa jo 18. Alimmillaan paasen siihen 18.1. Jonkin lahteen mukaan siis sekin olisi viela normaalia. Masentavaa.

Huomenna voisi kylla yrittaa aloittaa jattamalla aamupalan valiin. Lounasaikaan mulla onkin muuta menoa, joten silloin syominen on helposti valtetty. Sita paitsi huomenna en meinannut menna salille, joten ei sentaan takia tarvitse syoda. Sekin on niin ironista, etta on pakko syoda, etta jaksaa liikkua. Kalorivaje jaa siis suunnilleen samaksi tai huonolla maihalla liikkuessa sitten syo sen verran enemman. Huonosti menee.