Sen kotiinmenon takia mulla onkin vahan ristiriitaiset tunnelmat. Toisaalta pitaisi nyt treenata ankarasti ja syoda mahdollisimman vahan, etta olisi sitten kotiin mennessa mahdollisimman timmissa kunnossa. Joo joo - eihan tassa ole enaa kuin puolitoista viikkoa aikaa, eihan tassa enaa mitaan nakyvia tuloksia tietenkaan saisikaan aikaan. Mutta silti, ehka olisi ainakin laihempi olo jos olisi taman lopun aikaa hyvin kevyella linjalla. Ehtisihan siina puolessatoista viikossa laihduttaa kilon. (wow)

Toisaalta, Hellu menee siis viikoksi pois. Toisin sanoen olen viikon yksin. Sehan olisi mita mahtavin tilaisuus (voisipa melkein sanoa ainoa tilaisuus) juoda niin paljon kuin huvittaa. Tama on tietenkin laihtumisen kannalta hyvin pahassa ristiriidassa, silla juominen ei ainoastaan tuo paljon kaloreita (plus humalassa ja krapulassa myos syo paljon kaikkea epasuotavaa) mutta se turvotus nakyy heti samantien. On se niin turhauttavaa - jos laihduttaa puolitoista viikkoa, se ei takuulla nay missaan, mutta rupeapa ryyppaamaan puolitoista viikkoa niin sehan kylla nakyy. Samoin kaikenlainen rasvainen tai muuten epaterveellinen ruoka. Mutta yksin ollessa myos laihduttaminen sujuisi paremmin, kun voisin rauhassa paastota. Enhan voi Hellulle sanoa, etta yritan laihtua. On tama niin raastavaa.

Tiedan kylla, miten siina kay. Totta kai se kallistuu juomisen puolelle. Ja oikeasti ainoa syy, miksi se minua edes arveluttaa on se, etta siina riskeeraan sen taydellisen vartalon, jota haluaisin kotona esitella. Eihan siina muuten oikeastaan ole mitaan pahaa. Kun kerran Hellun lasnaollessa en oikein voi vetaa perseita, niin paastan sitten paineet kun han ei ole lasna. Eihan se ketaan satuta ja saan sen sitten ulos omasta systeemistani (anteeksi kamala anglismi.). Olen oikeasti huomannut, etta se jotenkin rauhoittaa ja paasen eroon tietynlaisesta levottomuudestani pitkaksi aikaa, kun joskus saan rauhassa ryypata.

Tiedan ettei se ole Hellun vika, ettei han voi juoda. Ja siita syysta on hieman katkera muille, jotka juovat. On han muutenkin aika lailla vastaan sita alkoholikulttuuria, joka Briteissa samoin kuin Suomessa vallitsee, ja tottahan se on etta se on aika typeraa.