Syomisten suhteen tama aika ilman Hellua on menny tosi hyvin. Yhtena paivana kalorit ruoasta oli 790, muina paivina alle 600. Noh, huijaan sen verran etta en merkkaa juotuja kaloreita. Siis alkoholista tulleita kaloreita. Kun ei niilla jotenkin tunnu olevan valia. Ruoka on mun vihollinen, alkoholi ystava.

Kolme paivaa putkeen meni noin 500 kalorilla paivassa. Yllattavan nopeasti kroppa tottuu eika enaa edes kaipaa ruokaa. Mahtavaa. Olo oli hyva. Hieman ehka huippasi silloin talloin, mutta ei pahasti. Mutta ongelma on siina, kun rupeaa taas syomaan. Sitten sita on vaikea lopettaa. Siita se noidankeha alkaa. Mutta kunhan kalorit jaa alle tuhanteen paivassa olen ihan kohtuullisen tyytyvainen.

Jaksoin myos vahan kuntoilla. Harmi vaan, etta tupakanpoltto ja syomattomyys sopii hyvin yhteen, mutta kuntoilu ja tupakanpoltto ei. Kavin sykemittarin kanssa lenkilla ja huomas kylla, etta polttaminen nostaa syketta heti tuntuvasti. Vaikka kaveli ihan suhteellisen rauhassa, syke oli koko ajan ylarajoilla. Normaalisti (siis normaalisti kun en polta) pitaa vahintaankin holkata, etta saa sykkeen tarpeeksi ylos.

Mutta huomenna tama rauha loppuu. Hellu tulee kotiin. Ihan jo jannittaa, miten parjaan sitten syomisten kanssa. Kun pitaa sen kanssa syoda.

Laihtumisesta en tietenkaan konkreettisesti tieda, kun ei ole sita vaakaa. Mutta tunne on hyva. Makasin tanaan sangylla selallani ja tunsin kaikki kylkiluut ja kuopan keskella. Kunhan ei joutuisi taas lihomaan palatessa "normaaliin".